Institucioni
Përbërja
foto-e-trupes-small

[...]

Miresevini

Mirësevini në faqen zyrtare të internetit të Gjykatës Kushtetuese. Ideja dhe qëllimi ynë është që nëpërmjet kësaj faqe të ofrojmë një informacion të plotë mbi bazën kushtetuese, funksionimin dhe aktivitetin e këtij institucioni, pasi ndjejmë një detyrim qytetar për ta bërë Gjykatën Kushtetuese një institucion transparent, të afërt, të prekshëm dhe sa më të besueshëm për publikun.

Viti jubilar i Gjykatës Kushtetuese

Data 19 maj 1992 është një ditë e shënuar në historinë e drejtësisë kushtetuese. Kjo datë lidhet me fillimin e veprimtarisë së Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, e cila u krijua në kuadrin e dispozitave kryesore kushtetuese dhe të legjislacionit në fuqi që e shoqëroi atë gjatë funksionimit. Me rastin e 30-Vjetorit të krijimit të saj, Gjykata Kushtetuese do të organizojë disa aktivitete të cilat do të zhvillohen në vjeshtën e këtij viti.

Kalendari
Njoftimet e fundit
Aktivitete të fundit
(30.09.2022)
SHPALLJE
[më shumë]
(28.09.2022)
Takim me Ambasadoren e Suedisë në Shqipëri, Sh S. Znj. Elsa Håstad, 28 shtator 2022
[më shumë]
(26.09.2022)
Njoftim për shtyp
[më shumë]
(15.09.2022)
Konferencë Ndërkombëtare në Riga, Letoni, 15 – 16 shtator 2022
[më shumë]
(15.09.2022)
Takim me eksperten ndërkombëtare të komunikimit
[më shumë]
(24.07.2022)
Gjykata Kushtetuese merr pjesë në ceremoninë e betimit të Presidentit të ri.
[më shumë]

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.